PARTYCATERING

PURA ziet elk feestje, evenement of bijeenkomst als een nieuwe uitdaging. Wij leveren partycatering op maat voor kleine en grote gelegenheden, afgestemd op uw wensen en budget. Met passie en oog voor detail zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Graag nemen wij uw zorg uit handen en doen wij waar we goed in zijn.

Samenwerken met LaVie Catering

Bij veel van onze partijen werken wij samen met LaVie Catering. LaVie Catering is gespecialiseerd in partycatering en beschikt over meer dan 25 jaar ervaring. Zo wordt een walking diner, bedrijfsopening, bruiloft of een evenement altijd een succes!

Onze cateringmedewerkers zijn toppers op het gebied van gastheerschap en logistiek en hebben alles in huis om samen met u een onvergetelijke happening van uw feest te maken. Op ons kunt u bouwen.

Er is voor ieder wat wils. Wij bieden een aantal mooie party voorstellen, zie hieronder een greep uit ons aanbod (klik op het fullscreen icoontje om in het groot te zien) of bekijk onze partycatering voorstellen in PDF versie! Neem met ons contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden wat betreft partycatering.