Wie is PURA?

PURA is veelzijdig. De disciplines bedrijfscatering en automatencatering zijn verantwoordelijk voor dagelijkse bezoeken aan bijna 200 bedrijven. Op het gebied van partycatering zijn wij heel divers en bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. PURA is sterk in de zakelijke en particuliere markt. Het werkgebied strekt zich uit over het grootste deel van Nederland.

PURA maakt deel uit van AdcGroep gevestigd te Cuijk en Nijmegen. We hebben ruim 150 werknemers en meer dan 25 jaar ervaring in verschillende cateringdisciplines voor zowel bedrijf als particulier.

Wij zijn een bedrijvengroep die voortdurend nieuwe concepten ontwikkelt en realiseert. De kracht van onze ondernemingen zit in de onderlinge synergie. Mensen, middelen en kennis worden flexibel ingezet en uitgewisseld. Dit betekent dat we u een zeer ruim palet van producten en diensten kunnen aanbieden.

Onze mensen zijn vakbekwaam en breed inzetbaar. Ambitieuze medewerkers kunnen zich breed oriënteren en krijgen de kans zich binnen de groep te ontwikkelen en verder te groeien.

Catering en evenementen zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de communicatie- en marketingmix van een bedrijf, waarbij de beleving van de gast centraal staat. Een geslaagde uitvoering hiervan is een zeer effectieve manier om uw doelgroep te bereiken, vast te houden en verder uit te bouwen. Het realiseren van die optimale gevoelswaarde creëert een band, een gunfactor en (h)erkenning.

Wij creëren en organiseren dagelijks een breed scala aan cateringopdrachten op een verrassende manier, zowel op onze eigen locaties als daar buiten. Onze flexibiliteit, creativiteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid staan hierbij centraal.

Lunches. Diners. Borrels. Feesten. Recepties. Vergaderingen. Bedrijfscatering. Maaltijdservice. Festivals. Evenementen. Automatencatering. Food supply. Hospitality service. You name it!

Als beleven, proeven, en ontmoeten centraal staan en eten en drinken hun functionele betekenis mogen ontstijgen, dan is AdcGroep uw juiste partner.

Werken bij PURA

Regelmatig zijn wij bij PURA opzoek naar nieuwe collega’s. Kijk op onze overkoepelende site werkenbijadcgroep voor het actuele aanbod. Hier vind je ook vacatures voor LaVie Catering, Fair Food Company en Hangar01.