PURA Bedrijfshoreca

PURA verzorgt dagelijks de catering bij meer dan 200 bedrijven in Nederland. Ieder met een eigen op maat gemaakt concept dat past bij de grootte van de onderneming. Van de traditionele bedrijfskantine tot een multifunctioneel restaurant waar niet alleen wordt gegeten, maar waar u ook kunt ontspannen, ontmoeten, vergaderen en een feestje of bijeenkomst kunt organiseren. Gezond, variatie en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerken die PURA doorvoert in de bedrijfshoreca. Hierdoor is samen goed en gezellig eten een gegeven.

Onze visie op catering heeft verschillende dimensies: culinair genieten, optimale beleving, gastvrijheid, vers, gezond, duurzaam, value-for-money en een productieve samenwerking die leidt tot een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke exploitatie van uw bedrijfsrestaurant, passend bij de uitstraling van uw onderneming.

Assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment met een grote verscheidenheid aan basis en luxe producten en een dagelijks variërend aanbod van heerlijkheden zoals ambachtelijke soepen, warme lekkernijen, salades en verse broodjes.

PURA onderscheidt zich van vele bedrijfscateraars door een bereiding van de gerechten in haar centrale keukens in Cuijk. Het eten wordt vanuit hier dagelijks bij verschillende bedrijfsrestaurants geleverd. Door deze handige formule kunnen wij voor u een substantiële kostenbesparing realiseren als gevolg van een lagere personele inzet en minder derving.

Hospitality

Naast een uitgebreid en goed assortiment staat hospitality hoog in het vaandel bij PURA. Onze representatieve gastvrouwen en gastheren dragen bij aan de totale verzorging en beleving van uw bedrijfsrestaurant. Daarnaast is deze persoon uw directe aanspreekpunt, welke de gastvrijheid naar de werkvloer vertaalt richting uw medewerkers en relaties. Meer informatie vindt u op onze speciale hospitality website.