[]
 
 
 
 
 

PURA BEDRIJFSHORECA

Dagelijks organiseren we de catering bij ruim 200 bedrijven. Van de verzorging van complete automatenwanden tot full service bedrijfsrestaurants, wij maken een concept dat bij u past, ongeacht de grootte van uw onderneming.

Lees meer


 

BEDRIJFSHORECA

Het glimpje zonlicht aan de horizon dat economische groei doet vermoeden, heeft PURA CATERING op een nieuw spoor gezet. ‘Bedrijfshoreca”

Bedrijfshoreca staat simpel gezegd voor eten, drinken en gastvrijheid in een risico model. Ook voor kleine en middelgrote bedrijven is PURA CATERING toegankelijk en zijn er mogelijkheden.

Lees meer

 

 

 

WERKWIJZE BEDRIJFSHORECA

In onze aanpak wordt optimaal gebruik gemaakt van onze kennis en ervaring van exploitatie in combinatie met de aantrekkingskracht van de moderne, duurzame en regionale producten. Onze persoonlijke aandacht voor u zorgt ervoor dat we uw organisatie van binnen en buiten leren kennen.

Lees meer

 

 

RABOBANK LAND VAN CUIJK & MAASDUINEN

quote left Ons bedrijfsrestaurant is uitgegroeid tot het sociale hart van ons bedrijf: hier worden gasten ontvangen, hier ontmoeten we en hier vindt automatisch teambuilding plaats.

 


OVERIGE ZAKELIJKE CATERINGDIENSTEN

  • Hospitality & Office Management
  • Lunches & lunchpakketten
  • Werkfruit
  • Automatencatering
  • Partycatering

Lees meer