Bedrijfsrestaurant op 1m²?

U hebt een wens voor bedrijfscatering maar niet genoeg ruimte? Dan is automatencatering iets voor u! PURA biedt diverse vending automaten die voorzien in de groeiende vraag om op ieder moment van de dag iets hartigs, zoets, fris, gezonds en vers te kunnen nuttigen.

Wat maakt PURA anders dan andere automatencateraars?

  • Wij leveren vers belegde broodjes, perfect voor in de automaten. De automaten worden dagelijks gevuld met onze verse producten! En met vers bedoelen wij ook echt vers; er worden geen gassen aan de broodjes toegevoegd;
  • Wij werken met alle landelijke koffiepartijen. Het brood komt van de lokale bakker en wordt in Cuijk dagelijks vers gesmeerd. Om door onze medewerkers door heel Nederland vanaf 8 uur ’s ochtends te worden bezorgd;
  • Wij leveren niet alleen producten, wij denken ook mee over uw gezondheid! Zo hebben wij bij PURA ons eigen ‘beter keuze’ keurmerk in onze automaten. De producten met dit keurmerk zijn producten die minder vet, suikers en zout bevatten;
  • Doordat wij dagelijks bezig zijn met gezondere keuzes en lekker eten houden wij ons bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten die bijdragen aan een beter leven.

Healthy Vending

‘Healthy Vending’ is ons nieuwste concept dat met veel lof is ontvangen: een stijlvolle automaat met alleen de meest verse, gezondere en lekkere producten!

PURA denkt verder dan alleen het leveren van een automaat. Wij maken voor iedere klant een uniek vulplan op maat, waarbij het uiteraard ook mogelijk is om te kiezen voor de bekende drank-, snoep- en snack producten. Iedere samenstelling is mogelijk.

Trots zijn wij op onze Healthy Vending automaat. Voor meer informatie bezoekt u de Healthy Vending website.

Broodjes in de automaat zijn uniek, vooral als deze ook zonder gas verpakt worden. Kijk verder voor een greep uit ons assortiment.

U hebt een of meerdere vending automaten? PURA levert een full service vending, zodat alles onder een bedrijf valt.